Τελευταία Νέα:

Σε κλειδωμένο σπίτι βρέθηκε η 4χρονη «Μαντλίν» της Αυστραλίας



Ζωντανή βρέθηκε η τετράχρονη, στην Αυστραλία, που εξαφανίστηκε μέσα από σκηνή σε κάμπινγκ, όπου είχε πάει με την οικογένειά της. Τα διεθνή ΜΜΕ παρομοίασαν την ιστορία της με εκείνη της μικρής Μαντλίν.
Η μικρή Κλίο Σμιθ, που εξαφανίσθηκε στις 16 Οκτωβρίου από το κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ, βρέθηκε ζωντανή και καλά στην υγεία της σε ένα κλειδωμένο σπίτι στη δυτική Αυστραλία.



«Η Κλίο είναι ζωντανή κα καλά στην υγεία της», δήλωσε ο αστυνομικός Κολ Μπλάντς σε ανακοίνωσή του.





«Η ομάδα αστυνομικών εισέβαλαν στην κλειδωμένη οικία στις 01:00. Εντόπισαν τότε τη μικρή Κλίο σε ένα από τα δωμάτια», προσέθεσε ο αστυνομικός και τόνισε ότι το κοριτσάκι βρίσκεται και πάλι με τους γονείς του.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, όπου βρισκόταν η μικρή, ένας αξιωματικός την πήρε αγκαλιά και τη ρώτησε: «ποιο είναι το όνομά σου;».

Εκείνη απάντησε: «Κλίο», ύστερα από μεγάλη αστυνομική έρευνα.

Σε μία σύλληψη έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, με τον ύποπτο να υποβάλλεται σε ανάκριση.

Η Κλίο Σμιθ εθεάθη τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ.

Όταν ξύπνησαν οι γονείς της στις 6.30 πμ, η μικρή είχε εξαφανιστεί.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.