Τελευταία Νέα:

Πέθαναν μέσα σε έναν μήνα μητέρα και δύο γιοι από κορωνοϊό στην Φθιώτιδα


Ο κορωνοϊός ξεκλήρισε μία οικογένεια στη Φθιώτιδα, καθώς μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα πέθανε μία μητέρα 91 ετών και οι δύο γιοι της 66 και 63 ετών. Τελευταίο θύμα ήταν ο 66χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός, Νίκος Χριστοδούλου, ο οποίος πέθανε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία από επιπλοκές του κορωνοϊού.
Πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορωνοϊό ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, πρόεδρος επί δύο και πλέον δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του πρόωρα χαμένου Γιάννη Χριστοδούλου, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορωνοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου. Αν και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, εντούτοις δεν ξεχνούσε ποτέ τον τόπο του τον Παλαμά Δομοκού, τον οποίο αγαπούσε και κρατούσε πάντα στενές επαφές. Εκεί βέβαια ζούσε και ο αδερφός του με την οικογένειά του, αλλά και η αγαπημένη του μητέρα, Αλεξάνδρα.



Πηγή: lamiareport.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.