Τελευταία Νέα:

Δήμαρχος Αλμωπίας: "Δεν είναι οι παρελάσεις εστίες μετάδοσης κορωνοϊού" ... αλλά ακύρωσε την παρέλαση της Αριδαίας

Μια δήλωση του δημάρχου κ .Μπάτση που έρχεται μετά την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης λόγω αύξησης κρουσμάτων στον νομό μας.
Μιλάει για ειλικρίνεια και ευθιξία και ζητάει να κατακρίνουμε (δεν αναφέρει ποιοι) και άλλες εκδηλώσεις , φωτογραφίζοντας την επέτειο του πολυτεχνείου που έρχεται..
Αν θεωρεί ο κ. Δήμαρχος ότι οι παρελάσεις δεν είναι εστίες μετάδοσης όπως αναφέρει , τότε κακώς τις ακύρωσε ...

Διαβάστε την δήλωσή του


Προχωρήσαμε κανονικά σε όλα τα βήματα, όπως πρέπει για την διοργάνωση των εκδηλώσεων, της απελευθέρωσης της πόλης της Αριδαίας. 
Πρώτα, ανακοινώσαμε ότι θέλουμε να γίνει παρέλαση και μετά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Δυστυχώς τα υψηλά κρούσματα του Κορωνοϊού στο νομό Πέλλας και γενικά στη χώρα, μας οδήγησαν στην ακύρωση της μαθητικής παρέλασης. 

Θα ήθελα όμως , όλοι να μιλάμε πιο ειλικρινά. Θα ήθελα να έχουμε την ίδια ευθιξία και να κατακρίνουμε και άλλες εκδηλώσεις, όταν αυτές γίνονται με πολύ κόσμο. Θα ήθελα να μη συγκρίνουμε παρελάσεις με παρελάσεις, άλλο οι εθνικές παρελάσεις και άλλο οι παρελάσεις περηφάνιας (εκείνες όμως πραγματοποιούνται). 

Με ενοχλεί αφάνταστα που δεν θα δω στο κεντρικό πεζόδρομο της πόλεως να παρελάσουν οι ελληνικές σημαίες και τα Λάβαρα των Συλλόγων. Γνωρίζουμε όλοι, ποιος είναι ποιος και τι πρεσβεύει. Ξέρετε ποιος είμαι και τι πιστεύω. Ξέρετε τις απόψεις μου για τα εθνικά θέματα. Οι λέξεις καπηλεία και ψευτο πατριωτισμός προφανώς εκφράζουν κάποιους άλλους. 

Οι εστίες μεταδόσεις του Κορωνοϊού σίγουρα δεν είναι οι εθνικές παρελάσεις, ας σταματήσουμε να τις κυνηγάμε. Θα ήθελα να έχουν την ίδια ευθιξία όλοι τώρα που το Νοέμβρη θα εορταστεί το Πολυτεχνείο. 
Περιμένω.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.