Τελευταία Νέα:

Εβρος: Ειδικές Δυνάμεις ζώνουν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα



Δεύτερο τμήμα Ειδικών Δυνάμεων εγκαθίσταται στην περιοχή του Σουφλίου, στον Εβρο, για καλύτερο έλεγχο και αποτροπή της διακίνησης μεταναστών από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.Ολο το 24ωρο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Evros-news.gr από κατοίκους των χωριών της ορεινής περιοχής, μετά το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού που έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και μήνες με έδρα το Σουφλί και καλύπτει την περιοχή τους για εντοπισμό και, σε άμεση συνεργασία με την αστυνομία, συλλήψεις μεταναστών, θα υπάρξει εγκατάσταση και δεύτερου τμήματος στο Μεγάλο Δέρειο.

Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί το άδειο στρατόπεδο Παρασκευούδη για τη διαμονή, και από εκεί θα περιπολούν για όλο το 24ωρο στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, προκειμένου να αποτρέπουν την είσοδο μεταναστών και τις δραστηριότητες των κυκλωμάτων διακινητών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εγκατάσταση και του δεύτερου τμήματος των Ειδικών Δυνάμεων έγινε με απόφαση του Δ’ Σώματος Στρατού και του διοικητή του αντιστράτηγου Αγγελου Χουδελούδη, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση των δυνάμεων επειδή οι στρατιωτικοί που εγκαταστάθηκαν στο Σουφλί και συγκεκριμένα στην 50η Ταξιαρχία με τη συγκεκριμένη αποστολή, περιπολούν πέρα από την ορεινή περιοχή και στην παραποτάμια του Εβρου.

Τρία τμήματα

Ομως, οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Δέρειο θα καλύπτουν την περιοχή αποκλειστικά έως τα σύνορα με τον Νομό Ροδόπης, όπου επίσης εγκαταστάθηκε άλλο τμήμα τους, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το Evros-news.gr.

Ετσι, στην περιοχή υπάρχουν πλέον τρία τμήματα Καταδρομέων για τον συγκεκριμένο σκοπό, ένα στο Ορμένιο και δύο στο Σουφλί.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.