Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας


Οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας ευχαριστούν θερμά:

● Τους υπεύθυνους του Κέντρου Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας & Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών Κικίδη Θεόδωρο και Αγοραστού Ηλιάνα, που προσέφεραν τα έπιπλα και τον εξοπλισμό του φροντιστηρίου τους, για τις ανάγκες του σχολείου μας.

Το αρτοποιείο «Εκ Νικοδημείας», Καραβασιλόπουλος Ε. & Υιός Ο.Ε. για την πολύτιμη και συνεχή προσφορά αρτοπαρασκευασμάτων για το πρωινό των μαθητών μας.

Την επιχείρηση τυροκομικών προϊόντων Γερακάρης Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε. για την προμήθεια του σχολείου μας με προϊόντα της εταιρείας.

 ● Την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για την ευγενική χορηγία δωροεπιταγής συνολικής αξίας 150 ευρώ, για αγορά προϊόντων από την ομώνυμη αλυσίδα super market, για τις ανάγκες του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του σχολείου.

Την εταιρεία «THERMOPOLIS» Κωτσόπουλος Ε. & Παραστατίδου Μ. για την προσφορά υδραυλικών ειδών, για τις ανάγκες συντήρησης του σχολικού κτιρίου μας.

● Το κατάστημα επαγγελματικής ένδυσης και εξοπλισμού ΑΦΟΙ Π. ΤΟΠΑΛΙΔΗ Ο.Ε, για τη δωρεά μιας επαγγελματικής φόρμας εργασίας για τις ανάγκες των μαθητών μας.

Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες!

 

Με εκτίμηση!

Βασδάρης Αναστάσιος

Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Αριδαίας


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.