Τελευταία Νέα:

Πέθανε πλήρως εμβολιασμένος ασθενής στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου στην Κρήτη


Συγκλονισμένοι οι στενοί συγγενείς του άτυχου ασθενή στην Κρήτη. Ο κορονοϊός που φοβόταν από το ξεκίνημα της πανδημίας του στέρησε τη ζωή, παρά το γεγονός πως ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών…
Μακραίνει η λίστα των ασθενών που καταλήγουν στο νοσοκομείο αφού πρώτα έχουν προσβληθεί από κορονοϊό. Στο Ηράκλειο, ένας ακόμα ασθενής άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας επιπλοκών του ιού.

Πρόκειται για έναν 73χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου και ο οποίος σύμφωνα με τον Διοικητή Κώστα Τερζάκη, κατέληξε στη 13.30 το μεσημέρι. Αιτία θανάτου σύμφωνα με τον Διοικητή, η πολυοργανική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 73χρονος άτυχος άνδρας ήταν πλήρως εμβολιασμένος ωστόσο αντιμετώπιζε πολλά υποκείμενα νοσήματα. Την ίδια ώρα και όπως συμπλήρωσε ο κ.Τερζάκης, στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου νοσηλεύονται δύο διασωληνωμένοι ασθενείς.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.