Τελευταία Νέα:

Θετικό στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Πέλλας – “Θα το περάσω σαν απλό κρύωμα και το οφείλω στα εμβόλια”






Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.
Ο ίδιος, με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε την είδηση και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “δεν μου έχει ξανατύχει όλα αυτά τα χρόνια να υποχρεωθώ να λείψω 10 μέρες από το δήμο αλλά η τεχνολογία μας βοηθάει να δουλεύουμε και από το σπίτι”.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την ανάρτησή του, ο κ. Στάμκος είναι εμβολιασμένος και έχει πολλές πιθανότητες, όπως λέει, να το περάσει σαν απλό κρύωμα. Τέλος, καλεί όλους τους συνδημότες του να προγραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους.

Δείτε την ανάρτησή του:


“Ήρθε η ώρα να χτυπήσει και τη δική μου πόρτα ο κορωνοϊός.
Θα αναγκαστώ να μείνω μακριά από το Δημαρχείο για λίγες μέρες, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι σύντομα κοντά στους συνδημότες και τους συνεργάτες μου.
Δεν μου έχει ξανατύχει όλα αυτά τα χρόνια να υποχρεωθώ να λείψω 10 μέρες από το δήμο αλλά η τεχνολογία μας βοηθάει να δουλεύουμε και από το σπίτι.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές.
Να μην ανησυχείτε -έχω πάνω από 85% πιθανότητα να το περάσω σαν απλό κρύωμα.
Θεωρώ ότι το οφείλω στα εμβόλια και σας παρακαλώ να μην αργείτε να τα κάνετε κι εσείς.
Να είμαστε πάντα καλά!”.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.