Τελευταία Νέα:

Τι Μάθαμε και τι ΔΕΝ Μάθαμε από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Με λίγα λόγια μέσα από το άρθρο αυτό προσπαθούμε να δώσουμε σε γενικές γραμμές τι ειπώθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Μάθαμε ότι το δημαρχείο δεν ανήκει στον δήμο , έχει ακόμη εργοταξιακό ρεύμα!!
Δεν μάθαμε όμως σε ποιόν ανήκει αφού οι υπεύθυνοι του δήμου απάντησαν ότι δεν ξέρουν..

Μάθαμε ότι η εφορία που στεγάζονταν στην πρώην Λέσχη Αξιωματικών θα μεταφερθεί στο παλιό Δημαρχείο διότι ο στρατός που ανήκει το κτήριο ζητεί 950 ευρώ ενοίκιο τον μήνα ( το 5% τις αντικειμενικής αξίας του κτιρίου) και ο Δήμος δεν έχει να τα δώσει.

Μάθαμε ότι για τις εργασίες που χρειάζονται για το γήπεδο του Αλμωπού ο κ. δήμαρχος είπε: "τώρα σε ότι αφορά για το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται για τις εργασίες , αυτό δεν μπορεί κανείς να το βάλει κανείς να το τεκμηριώσει..." μάθαμε ότι από το καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες σε άλλα γήπεδα για να εξυπηρετηθεί ο Αλμωπός.
Δεν μάθαμε όμως τί ενέργειες έχουν γίνει για τα υπόλοιπα γήπεδα του δήμου Αλμωπίας τα οποία δεν έχουν εν ενεργεία ομάδες και είναι παρατημένα στην μοίρα τους..

Μάθαμε ότι μέσω του προέδρου κ. Μυροφορίδη βρέθηκε χορηγός να δώσει τα χρήματα για την αναστήλωση ενός παρατημένου κτηρίου από το 1996 των προσκόπων στους Τσάκους Αλμωπίας, αλλά κόλλησε η απόφαση στο ΔΣ στα χρόνια 13+5 που θα υπήρχε εκμετάλλευση μέσω δήμου. 
(στο θέμα θα επανέλθουμε)

Μάθαμε ότι ζητήθηκε από τον κ. Μπίνο να επανέλθει η κανονικότητα στα ΔΣ του δήμου και να γίνονται δια ζώσης όπως γίνονται στους περισσότερους πλέον δήμους.
Δεν μάθαμε γιατί δεν γίνεται αυτό στον δικό μας δήμο.

Μάθαμε ότι αρχηγός παράταξης ζητάει πάντα τον λόγο τελευταίος αφού δει πρώτα ποιοι θα μιλήσουν και τι θα πουν , ενώ βάση κανονισμού πρέπει να μιλήσει πρώτος αν το θέλει.
Δεν μάθαμε γιατί το επιτρέπει συνεχώς ο πρόεδρος του Δ.Σ αυτό.

Μάθαμε ότι αρχηγός παράταξης που τερμάτισε πρώτος στην πρώτη Κυριακή , αφού ψηφίζει κάποιο θέμα , επανέρχεται όταν κάποιοι σύμβουλοί του καταψηφίζουν για να καταψηφίσει και αυτός. 
Δεν μάθαμε όμως αν αυτοί που καταψηφίζουν είναι πλέον από την συγκεκριμένη παράταξη άλλο σώμα ...



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.