Τελευταία Νέα:

Αρνητής γιατρός δημιούργησε τηλεφωνική γραμμή για τα εμβόλια – «Ψάξου περισσότερο»

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όπως αποκαλύπτει το MEGA γνωστός αρνητής δημιούργησε δωρεάν γραμμή επικοινωνίας, στην οποία καλεί πολίτες να του τηλεφωνούν για να τους αποτρέψει να εμβολιαστούν.Μάλιστα τη στιγμή που ανεμβολίαστες έγκυες έφυγαν από τη ζωή, χτυπημένες από τον ιό, θα τον ακούσουμε να συμβουλεύει έγκυο να αποφύγει το εμβόλιο!

Στο μεταξύ ένας καθημερινός εφιάλτης έχει γίνει για τους γιατρούς η στιγμή που ανακοινώνουν σε αρνητές συγγενείς ασθενών πως ο άνθρωπός τους πρέπει να διασωληνωθεί.

Ο διευθυντής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας αποκαλύπτει στο δελτίο του MEGA, πως εισβάλλουν στους χώρους όπου νοσηλεύονται άλλοι ασθενείς απειλώντας ότι θα αρπάξουν τον νοσηλευόμενο.

Είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές των γιατρών που δίνουν μάχη καθημερινά με την πανδημία τους τελευταίους 20 μήνες . Όταν θα πρέπει να ανακοινώσουν σε συγγενείς ασθενών που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού ότι ο δικός τους άνθρωπος επιβάλλεται να διασωληνωθεί.

«Απειλούν γιατρούς νοσηλευτές , κακοποιούν τα υλικά του χώρου ακόμη και να εισβάλλουν μέσα στο χώρο που νοσηλεύονται άλλοι ασθενείς απειλώντας ότι θα αρπάξουν τον νοσηλευόμενο», λέει χαρακτηριστικά ο διευθυντής ΕΣΥ Γενικού Κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας, Ηλίας Σκοπελίτης.

Η επιθετικότητα κάποιων συγγενών και ασθενών ξαφνιάζει ακόμη και τους πολύπειρους γιατρούς.

«Μπαίνουμε σε έναν άτυπο ρόλο προσωρινού συγγενή για τον κάθε άρρωστο και έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτήν την επιθετικότητα που διαταράσσει τις προσπάθειες που κάνουμε. Ζούμε σε μια εμπόλεμη ζώνη αυτό το διάστημα και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να το ξαναζήσω δεύτερη φορά μετά τον Μάρτιο – Απρίλιο του έτους αλλά δυστυχώς το ζω και τον Νοέμβριο», πρόσθεσε ο κ. Σκοπελίτης.
«Ψάξου περισσότερο»

Υποκαθιστώντας την επίσημη τηλεφωνική γραμμή της Πολιτείας αρνητής που δηλώνει ογκολόγος αναφέρει στο προσωπικό του ιστολόγιο πως δίνει τηλεφωνικά πληροφορίες γύρω από τα εμβόλια και μάλιστα σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Μια έγκυος που επικοινώνησε με τον εν λόγω γιατρό κατέγραψε τη συνομιλία στην οποία ο ίδιος αποφεύγει επιμελώς να δώσει απευθείας συμβουλή ωστόσο υποστηρίζει πως οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν έχουν κάνει μελέτες για τυχόν επιπλοκές σε εγκύους.

Ακόμη και όταν νοσήσουν με κοροναϊό, ακόμη και εάν νοσηλευτούν οι αρνητές του εμβολίου παραμένουν αμετανόητοι.

«Έχουμε ευχάριστα νέα ο ‘συνταγματάρχης’ είναι προς εξιτήριο αντιμετώπισε επιτυχώς τη νόσο COVID, όπως και εγώ άλλωστε γνωρίζουμε ότι το πρώτο ψέμα θα ήθελε να είναι στα θύματα έτσι ώστε να πατήσει πάνω σε αυτό η μαφία του εμβολίου και όχι του εμβολισμού» αναφέρει ένας αρνητής.

Τα έωλα επιχειρήματα αρνητών κυρίως όσων επικαλούνται την ιατρική τους ιδιότητα θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων πολιτών που τους εμπιστεύονται τη στιγμή που η πανδημία καλπάζει σκοτώνοντας δεκάδες ασθενείς καθημερινά.

Την ίδια ώρα που η Θεσσαλονίκη «γονατίζει» από κρούσματα, οι αντιεμβολιαστές κάνουν… πορεία. Το ίδιο φαινόμενο ωστόσο παρατηρήθηκε και στην Αθήνα, με αρνητές και αντιεμβολιαστές να κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.