Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας προς ενημέρωση των πολιτών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Ο Δήμος Αλμωπίας, ενημερώνει τους πολίτες, πώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για διασπορά από την δράση των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, καθώς το μέλος το κρούσμα βρέθηκε πριν την έναρξή της δράσης.

Ακολουθεί η ενημέρωση από την συντονίστρια των Κινητών Ιατρικών Μονάδων:

Καλημέρα σας

Σε συνέχεια της ενημέρωσής σας για το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας- Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα για την αποστολή στους Προμάχους:

Τα μέλη της ομάδας των ΚΙΜ, ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19.

Πριν την έναρξη των ιατρείων η ομάδα υποβάλλεται σε rapid test για την ασφαλή διεξαγωγή του προγράμματος.

Στην ομάδα που βρισκόταν στους Προμάχους, μέλος αυτής, βρέθηκε θετικό, πριν την έναρξη των ιατρείων, ως εκ τούτου θα πρέπει να σταματήσει η αποστολή και η ομάδα να επιστρέψει, για την διασφάλιση της υγείας της ομάδας και των ωφελούμενων.

Η αποστολή θα αναπρογραμματιστεί σε δεύτερο χρόνο, δεδομένου ότι η συμμέτοχη ήταν μεγάλη και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία.

 Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Έλλη Κυρίτση

Συντονίστρια Κινητών Ιατρικών Μονάδων-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.