Τελευταία Νέα:

Καπραβέλος: Γίνεται σφαγή των ανεμβολίαστων. Χρειάζονται άμεσα μέτρα, χάνονται άδικα άνθρωποι


Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η χώρα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γίνεται σφαγή των ανεμβολίαστων. Χρειάζονται άμεσα μέτρα, χάνονται άδικα άνθρωποι. Η μάσκα πρέπει να επιβληθεί σε όλους.
Χάνουμε ανθρώπους άδικα αυτή τη στιγμή. Με εμβόλιο στα χέρια μας είναι δυνατόν να θρηνούμε τόσα θύματα; Πρέπει όλοι να φοράμε διπλή μάσκα, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουμε το lockdown για τους ανεμβολίαστους. Να απελευθερωθεί η 3η δόση. Πολλοί συνάνθρωποί μας βλέπουν την κατάσταση, πολλοί δε μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού για την 3η δόση
Ο εμβολιασμένος έχει χώρο στη διασπορά, ωστόσο δεν κινδυνεύει τόσο να νοσήσει βαριά, πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα

Για χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έκανε λόγο ο συντονιστής Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στο LIVE NEWS.

Βασικός στόχος της παρέμβασης μέσω του τηλεοπτικού μηνύματος είναι να πεισθούν όσον το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να εμβολιαστούν ώστε να είναι προστατευμένοι τα Χριστούγεννα και να γιορτάσουν με ασφάλεια μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνουν τα Χριστούγεννα, ό,τι ήταν το καλοκαίρι για το χτίσιμο του πολυπόθητου τείχους ανοσίας. Ωστόσο πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς αφενός o ιός είναι πιο επιθετικός, αφετέρου βασικός στόχος είναι να πειστούν οι αρνητές.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.