Τελευταία Νέα:

Συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στην "Καθαρή Εβδομάδα "


Ο Δήμος Αλμωπίας συμμετέχει στην «Καθαρή Εβδομάδα» και λέει «Ευχαριστώ» σε όλους τους εργαζόμενους της καθαριότητας.

Ο Δήμος Αλμωπίας συμμετέχει στην «Καθαρή Εβδομάδα» μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με τη στήριξη της Kärcher.
Μέσα από την ενέργεια με τίτλο «Καθαρή Εβδομάδα», στηρίζουμε εκείνους που διατηρούν την πόλη μας, το γραφείο μας, το λεωφορείο… ΚΑΘΑΡΑ, λέγοντας το δικό μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την κεντρική αξία «Υπεύθυνος» πολίτης, μα πάνω από όλα άνθρωπος και μέσα από την πρωτοβουλία αυτή δεσμευόμαστε να κάνουμε τη διαφορά, δίνοντας το καλό παράδειγμα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Καθαρής Εβδομάδας», από σήμερα έως τις 4 Δεκεμβρίου 2021, το κτίριο του Δημαρχείου θα φωτίζεται με κίτρινο χρώμα.  Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να ευχαριστήσουν τους εργαζόμενους της καθαριότητας που συναντούν (στο σπίτι, στο γραφείο, στον δρόμο).
Με την δράση αυτή, στρέφουμε το βλέμμα μας στους ανθρώπους που απλά προσπερνάμε, που απλά θεωρούμε δεδομένους.

Η «Καθαρή Εβδομάδα» έχει σαν σήμα της «την κίτρινη καρδιά», που ουσιαστικά εκφράζει το ευχαριστώ του καθενός προς τους εργαζομένους της καθαριότητας. Η επιλογή της κίτρινης καρδιάς δεν είναι τυχαία, καθώς συμβολίζει την καθαρότητα της συνείδησης και είναι συνώνυμη με τις νέες αρχές, την αγνότητα και τη δύναμη. Το ίδιο το κίτρινο χρώμα ακτινοβολεί και μεταδίδει μια έκρηξη φωτός, ελπίδας και σαφήνειας.
Είναι το δικό μας συμβολικό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» αφιερωμένο στους ανθρώπους της καθαριότητας και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας και να στρέψουμε τα βλέμματα στους αφανείς εργαζόμενους.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.