Τελευταία Νέα:

Αποκαλύφθηκε το ελληνικό Hypercar - ΦώτοΗ στιγμή που περίμεναν όλοι οι λάτρεις της ταχύτητας έφτασε. Το ελληνικό Hypercar, Chaos, που σχεδίασε η Spyros Panopoulos Automotive παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα της εταιρίας και προκαλεί τον θαυμασμό.
Η Spyros Panopoulos Automotive έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του πρώτου ελληνικού Hypercar το οποίο στοχεύει να καταρρίψει μια σειρά από ρεκόρ και να πάρει τη δική του θέση στο Πάνθεον της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ήδη οι πρώτες εικόνες κάνουν τον γύρο του παγκόσμιου διαδικτύου, ενώ στην ιστοσελίδα spyrospanopoulos.com είναι διαθέσιμες όλες οι λεπτομέρειες.

Το SP Chaos έχει φτιαχτεί εξολοκλήρου από ελληνικά χέρια και μεγάλα μέρη του οχήματος έχουν δημιουργηθεί από 3D εκτυπωτή.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, όπως το ανθρακόνημα και το ζάιλον, χρησιμοποιούνται στη Formula 1. Το κόστος αυτών των υλικών έχει εκτινάξει τόσο την τιμή του όσο φυσικά και το συνολικό ποσό της επένδυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Chaos θα είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις. Αυτή των 2.000 ίππων που θα κοστίζει 5,5 εκατ. ευρώ, κι αυτή των 3.000 ίππων – η οποία παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 – και θα κοστίζει 12 εκατ. ευρώ!

Στις φωτογραφίες παρουσιάζεται και το εργοστάσιο στο οποίο δημιουργήθηκε το CHAOS. Εκτείνεται σε έναν χώρο 38.000 τ.μ., ενώ πλέον η αναμονή για την πρώτη του δοκιμή στον δρόμο είναι τεράστια.

Οι πρώτες εικόνες του Chaos-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.