Τελευταία Νέα:

Instagram – Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο timeline – Τι πρέπει να γνωρίζετε


Το Instagram, η αγαπημένη πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο, κάνει την ανατροπή.Μέχρι σήμερα, το timeline της εφαρμογής εξαρτάται από έναν αλγόριθμο, ο οποίος αποφασίσει τι μπορεί να ενδιαφέρει τον χρήστη και το εμφανίζει στην οθόνη του.

Δεν «μαντεύει» όμως πάντα σωστά. Ως εκ τούτου πολλά ποστ δεν εμφανίζονται και χάνονται.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει

Σύμφωνα με τον leaker Alessandro Paluzzi, το Instagram δοκιμάζει τρεις διαφορετικούς τρόπους για το πώς και τι θα εμφανίζεται στο timeline.

«Το Instagram εργάζεται για να σας επιτρέψει να επιλέξετε τι θα δείτε στο timeline επιλέγοντας μεταξύ: home, follow και favorites», ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet του ο Paluzzi.

Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Πάντως, βάσει των screenshots του, υπάρχουν οι τρεις επιλογές και ο κάθε χρήστης θα επιλέγει βάσει της επιθυμίας του τι επιθυμεί να δει.

Λογικά το «home» θα είναι το timeline, η αρχική που γνωρίζουμε όλοι, το «favorites» θα αφορά αγαπημένους λογαριασμούς και το «following» accounts που ήδη ακολουθούμε.

Ελπίζουμε να υπάρξουν νεότερα επί του θέματος σύντομα.------------

To Almopia24.r θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.