Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ : M. Αλέξανδρος Άρνισσας - ΠΑΣ Ξιφιανής 1 - 5


Πέρασε με διπλό από την δύσκολη έδρα της Άρνισσας ο ΠΑΣ Ξιφιανής όπου μέχρι το 68' το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και με την Άρνισσα να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι πιέζοντας για να κάνει το 2-1.
Η Άρνισσα προηγήθηκε με την έναρξη του παιχνιδιού μόλις στο 2με σουτ του Θεοδώρου όπου η μπάλα κατάληξε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ Ξιφιανής έδειξε να αιφινιδιάζεται από το γρήγορο γκολ και μέχρι την φάση του πέναλτι έχει μόλις ένα σουτ από εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι - φάση που ελέγχεται η επόπτρια στο αν πέρασε η μπάλα την γραμμή - ενώ η Άρνισσα έχει χάσει τρία τετ α τετ να διπλασιάσει τα τέρματα της.
Ο Δούμος στο 52 ' ευστοχεί στο πέναλτι και με το σκορ 1-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή παίχτη με 2η κίτρινη της ομάδας της Άρνισσας και κυρίως οι αλλαγές του προπονητή του ΠΑΣ Ξιφιανής με την είσοδο του Φαφούτη (πέτυχε το 2-1 και το 5-1 ) άλλαξε η εικόνα του ματς και μετατράπηκε σε περίπατο για τον ΠΑΣ Ξιφιανής.

1-0 2' Θεοδώρου
1-1 52' Δούμος
1-2 70' Φαφούτης
1-3 73' Λεμονάκης
1-4 78' Παπαδόπουλος
1-5 88' Φαφούτης





































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.