Τελευταία Νέα:

SL2: Απίστευτο! Η Καβάλα ξεκίνησε με δέκα το ματς με Ξάνθη γιατί ένας έδινε μάθημα!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Super League 2 και την Καβάλα, μια και οι «Αργοναύτες» ξεκίνησαν τον αγώνα με την Ξάνθη με παίκτη λιγότερο, καθώς εκείνη την ώρα έδινε μάθημα!

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στον «μαγικό κόσμο» της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παίκτης της Καβάλας δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στη σέντρα του αγώνα της Τετάρτης (24/11) με την Ξάνθη, γιατί εκείνη την ώρα έδινε μάθημα.

Μάλιστα, το πιο… περίεργο είναι πως ο παίκτης που είχε δηλωθεί ως ενδέκατος και δεν μπόρεσε να είναι στην σέντρα, έδινε μάθημα για το πανεπιστήμιο, μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου!

Βέβαια σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η Καβάλα αγωνίζεται με ερασιτέχνες αθλητές, όχι μόνο από τον χώρο του ποδοσφαίρου, μια και δεν της επετράπη από την ΕΠΟ να κάνει μεταγραφές, ελέω της… καθυστερημένης ένταξής της στην Super League 2.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.