Τελευταία Νέα:

Super League 2: Κανονικά η 2η αγωνιστική


Η 2η αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων κατά τη συνεδρίασή τους σήμερα (10/11).
Αν και όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Super League 2 η πρόταση της ΕΡΤ για παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα, η πίεση στο πρόγραμμα οδήγησε στην απόφαση για διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Από Δευτέρα αναμένονται κινήσεις για το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Super League 2:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη. Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της».



ΑΠΕ ΜΠΕ












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.