Τελευταία Νέα:

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον συντοπίτη μας Χριστόφορο Μποζίνη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO


 Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον συντοπίτη μας από την Ίδα Αλμωπίας, Χριστόφορο Μποζίνη,που αγωνίζεται για το σωματείο Μακεδονική Φάλαγγα Νέων Μουδανιών, ο οποίος στέφθηκε χρυσός κατακτώντας την κατηγορία συν90 βαρέα βάρη καθώς και ακόμη 3 Χάλκινα σε άλλες κατηγορίες (ομαδικές μάχες,τουλ-τεχνικό άθλημα) και ομαδικό τουλ .

Ακόμη θέλω να συγχαρώ και τον συμπατριώτη μας Τοκμακίδη Σταύρο, αθλητή του συλλόγου ΑΡΜΑ Σημάντρων ο οποίος κατέκτησε 3 Χάλκινα σε άλλες κατηγορίες (ομαδικές μάχες, τουλ-τεχνικό άθλημα) και ομαδικό τουλ . Τέτοιες επιτυχίες αναδεικνύουν την σπουδαιότητα των αθλητών που βγάζει η χώρα μας και την εξαιρετική δουλειά όλων των αθλητικών σωματείων. Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους!

                                                                                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

                                                                                                           ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.