Τελευταία Νέα:

Ολυμπιακός Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας 1-1




Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Αλμωπός από τον Βόλο, με την ομάδα μας να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με ένα εξαιρετικό τέρμα του Χρήστου Ρόβα. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν την τύχη να προηγηθούν με το γκολ που πέτυχαν στο 41ο λεπτό ύστερα από αδράνεια στην άμυντικη λειτουργία του Αλμωπού. Ο Αλμωπός είχε 2 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τριανταφυλλάκη και Ρόβα λίγα λεπτά πριν.

Ο Γιώργος Τυριακίδης μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές και έδωσε ώθηση την ομάδα του, η οποία έψαχνε το γκολ το οποίο και ήρθε στο 90ο λεπτό με ανάποδο ψαλιδάκι του Χρήστου Ρόβα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, με το νέο έτος απέναντι στον ΠΑΟΚ Β στις 5/5/2022 στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 

Τσιάρας (Καβάλας), Καμπερίδης, Κουκουμης (Καβάλας), Λεωνίδας (Τρικάλων) 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σέχου (85’ Αδαμίδης), Κολλαράς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (76’ Γιουκούδης), Ρόβας, Τριανταφυλλάκης (72’ Μπακούτσης), Γιαλαμούδης (72’ Πρίκας), Rivas (85’ Καράμπελας) 

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης (85’ Χατζής), Na’a, Filipovic, Παπακώστας, Κόλα, Κουντουριώτης (73’ Μαρκοπουλιώτης), Kitoko, Siafa, Κατσούκης (78’ Suleyman), Βερνάρδος

 














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.