Τελευταία Νέα:

Ανατροπή: Δεν είναι η πεθερά που σκότωσε την 55χρονη μέσα σε ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη


Συνταρακτική ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, το πρωί της Δευτέρας.
Ο πρώην σύζυγος κι όχι… γυναίκα και συγκεκριμένα η πεθερά, είναι ο δράστης της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη.
Ο εν διαστάσει σύζυγος της κι όχι μία γυναίκα -όπως είχε αναφερθεί χθες- ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 55χρονης ημεδαπής στην Ν. Μάδυτο Θεσσαλονίκης .
Σε μια πλήρη ανατροπή των δεδομένων αφού δεν επιβεβαιώνονται αρχικές μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα κι ότι αυτή ήταν η πεθερά του θύματος που δεν είχε ωστόσο καμιά σχέση με το έγκλημα.
O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα επειδή τον είχε  εγκαταλείψει και μετέβη στην Θεσσαλονίκη .
Φέρεται να φορούσε βαρύ παλτό κι αλλά ρούχα που πιθανόν παραπλάνησε τους  αυτόπτες μάρτυρες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Ο δολοφόνος συνελήφθη και πλέον διαπιστώνεται ότι αυτή είναι η 17η γυναικοκτονία φέτος.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.