Τελευταία Νέα:

Μιχαηλίδου για ορφανοτροφείο: «Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών και το προσωπικό του έβλεπε»


Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου για όσα συνέβαιναν σε ορφανοτροφείο της Αθήνας.Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα στον Αnt1 η υφυπουργός Εργασίας αγόρια ηλικίας 7-11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους, με το προσωπικό να γίνεται θεατής των πράξεων.

«Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγε ότι υπήρχε βία στα παιδιά και σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε. Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με ειδικούς. Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους» είπε στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου οι εργαζόμενες που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ είναι γυναίκες. Όπως σημείωσε σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, έπειτα από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές, αναφερόμενη μάλιστα και στις παράλογες εξηγήσεις που έδινε για αυτό ο αρμόδιος του ιδρύματος.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.