Τελευταία Νέα:

Νέο παιδιατρείο στην Αριδαία Αλμωπίας


Ένα νέο ιδιωτικό παιδιατρείο ξεκίνησε εδώ και λίγο διάστημα τη λειτουργία του στη Αριδαία Αλμωπίας από την παιδίατρο Έλενα Ρούγα, η οποία επέστρεψε στην περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Το ιατρείο, που βρίσκεται επί της Λοχαγού Πασσιά 2 στην Αριδαία Αλμωπίας, διαθέτει πρωτότυπη και μοντέρνα διακόσμηση, με ευχάριστους χώρους ειδικά διαμορφωμένους για τα παιδιά.

Λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 και μισή  το μεσημέρι και από τις 5 και μισή  το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα κατόπιν ραντεβού.


Η παιδίατρος Έλενα Ρούγα είναι απόφοιτος του ΑΠΘ.

Υπηρέτησε ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στη Σαμοθράκη. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην ειδικότητα της Παιδιατρικής, στη Β' Παιδιατρική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Έχει αρκετές ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις και ομιλίες σε συνέδρια.

Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.



Αναλαμβάνει:

-Παρακολούθηση αύξησης και ψυχοκινητικής ανάπτυξης νεογνών, βρεφών, παιδιών

-Διενέργεια εμβολιασμών βάσει Εθνικού Προγράμματος

-Διαχείριση οξέων και χρόνιων παθήσεων

-Υποστήριξη μητρικού θηλασμού και οδηγίες διατροφής

-Συμπλήρωση ατομικού δελτίου μαθητή κατόπιν εξέτασης

-Κατ'οίκον επισκέψεις


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.