Τελευταία Νέα:

Αποκάλυψη σοκ για νέα ροζ βίντεο - Δεν φαντάζεστε πως διέρρευσαν


Στην σκιά των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο εν αγνοία των συντρόφων του, οι Αρχές εξετάζουν νέες καταγγελίες για παρόμοιες περιπτώσεις.Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, 22χρονη από περιοχή της βορείου Ελλάδας κατήγγειλε προ μηνών ότι είδε βίντεο με προσωπικές τις στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο δεν είχε ανεβάσει η ίδια.

Στο στόχαστρο οι τεχνικοί που της επισκεύασαν το κινητό

Αφού αποκλείστηκε και ο σύντροφός της ως ύποπτος, οι υποψίες έπεσαν πάνω στην εταιρεία στην οποία η κοπέλα είχε παραδώσει την επίμαχη περίοδο το κινητό της για επισκευή.

Φαίνεται δηλαδή ότι τεχνικοί της εταιρείας είδαν το βίντεο κι όχι μόνο το πήραν, αλλά στη συνέχεια ανήρτησαν στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών που αφήνουν οι δράστες παρόμοιων περιστατικών.
















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.