Τελευταία Νέα:

ΓΕΛ Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» : Προσφορά αγάπης από τους μαθητές και τις μαθήτριες


Προσφορά αγάπης από τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»
Κοντεύουν Χριστούγεννα, οι μέρες είναι γιορτινές και κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει μόνος. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι, ειδικά στη δύσκολη εποχή που ζούμε με την πανδημία να τους καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους, έχουν ανάγκη από φροντίδα, συντροφικότητα και τη ζεστασιά της αγάπης που εκπέμπει μια πράξη εθελοντισμού.
Γι’ αυτό, οι μαθητές, οι μαθήτριες και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» αποφασίσαμε να χαρίσουμε χαμόγελα στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Έδεσσας, συγκεντρώνοντας και προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σκοπός μας ήταν να νιώσουν πως υπάρχουν άνθρωποι που τους νοιάζονται, τους σκέφτονται και τους στηρίζουν.
Παράλληλα, ευχόμαστε να παρακινήσουμε κάθε συμπολίτη μας να δείξει την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη τόσο αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων όσο και με κάθε ευκαιρία.
Εξάλλου, αυτό είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων!
Χρόνια Πολλά!











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.