Τελευταία Νέα:

Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Αλμωπίας


Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Δήμου Αλμωπίας στα  πλαίσια της έναρξης της χειμερινής περιόδου. 

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα εργασίας υπήρξε μεγάλη και άκρως εποικοδομητική. Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Πολυξένη Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κετικίδης ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο Διοικητής της Π.Υ. Αριδαίας Αποστόλης Κώνστας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Ευάγγελος Γάκης, ο εκπρόσωπος της 33 Μ/Κ ΤΑΞ Αν/χης Γιώργος Βέσκος η Δασάρχης Αριδαίας Άννα Πουσίνη και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας Δρ. Χρήστος Μπιμπίτσος, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Ιατρίδης, ενώ γραπτή εισήγηση έστειλε και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης.

Κατά τη συνάντηση, οι εμπλεκόμενοι φορείς, συμφώνησαν ότι η περσινή χειμερινή περίοδος ήταν επιτυχημένη όσον αφορά την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων που έπληξαν το Δήμο (χιονοπτώσεις) και ότι πρέπει να υπάρξει αντίστοιχη συνεργασία και κατά τη φετινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους εκπροσώπους των φορέων, επεσήμανε ότι από πλευράς του Δήμου υπάρχει ετοιμότητα από όλες τις υπηρεσίες και ενημέρωσε για τα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο μας και για νέα που προγραμματίζονται.

Όλοι οι συμμετέχοντες, τόνισαν ότι είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φαινομένων και ζήτησαν την ενεργοποίηση των Προέδρων των Κοινοτήτων για άμεση ενημέρωση όλων των φορέων, όταν παρατηρούν ακραία φαινόμενα στις Κοινότητές τους.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.