Τελευταία Νέα:

Άνοιξε η διαθήκη και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους – Σύξυλοι οι συγγενείς της εκατομμυριούχου στην Πάτρα


Κεντρικό θέμα συζήτησης στην Πάτρα, η ιστορία με τη διαθήκη που άνοιξε και τις εκπλήξεις που πάγωσαν τους στενούς συγγενείς της 90χρονης. Πού καταλήγουν τα χρήματα…
Προ ημερών ανοίχθηκε η διαθήκη 90χρονης, που είχε συνταχθεί τον Αύγουστο του 2019. Αφήνει κάτι «ψίχουλα» σε συγγενείς της και όλα τα άλλα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό της καταλήγουν σε ζευγάρι Αλβανών, που την πρόσεχε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Τα νεότερα της υπόθεσης έχουν ενδιαφέρον, γιατί θα υπάρξει κατά τα φαινόμενα συνέχεια από συγγενείς της εκλιπούσας, οι οποίοι προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης, που σημειωτέον συντάχθηκε παρουσία τριών μαρτύρων.

Στη διαθήκη αναφέρεται ότι η εκλιπούσα είχε επίγνωση της βούλησής της και διαθέτει τις πιο πολλές αποταμιεύσεις της στην Αλβανή οικονόμο της γιατί την φρόντιζε «στας δυσμάς του βίου της.» Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι στην τελευταία παράγραφο της διαθήκης αναφέρεται πως η 90χρονη δεν υπέγραψε διότι «έτρεμαν τα χέρια της».

Από την πλευρά τους, συγγενείς της 90χρονης «πατάνε» στην εν λόγω επισήμανση, ενώ υποστηρίζουν επίσης ότι έπασχε από άνοια και προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης. Για την ιστορία σύμφωνα με το pelop.gr, ο επίμαχος λογαριασμός είχε μέσα 1.000.000 ευρώ. Χρήματα που ονειρεύονταν οι συγγενείς αλλά κατέληξαν στο ζευγάρι.

Όπως φαίνεται η υπόθεση θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με τους συγγενείς της 90χρονης να εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε να καρπωθούν τα χρήματα της θείας.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.