Τελευταία Νέα:

Ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων


Η κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων, σύντομα θα ξεκινήσει, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα έργο που εδώ και χρόνια αποτελεί αίτημα των κατοίκων του χωριού.

Στην πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε. κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα ανέγερσης του νέου κτιρίου του Νηπιαγωγείου των Προμάχων.

Ο κ. Γιάνναρης ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι η δημοπρασία για τον ανάδοχο κατασκευαστή θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2022 και η κατασκευή του κτιρίου θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022 με την ολοκλήρωση να αναμένεται μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Όπως δήλωσε και παλαιότερα ο Δήμαρχος Αλμωπίας:« Ένα καθολικό αίτημα όλων των κατοίκων, επιτέλους βρίσκει τον δρόμο του, προς την υλοποίηση του και σύντομα θα κατασκευαστεί ένα σύγχρονο κτίριο έτσι ώστε να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά όλα τα παιδιά που θα το πλημμυρίζουν με τις φωνές τους. Επιτέλους, όχι άλλα χρήματα χαμένα σε ένα κτίριο το οποίο όλοι μεγαλώσαμε, αλλά έκανε τον κύκλο του.
Εύχομαι το γρηγορότερο να γίνουν τα εγκαίνια».




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.