Τελευταία Νέα:

Αγωγή από τους τρεις του «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου



Εναντίον του επί σχεδόν 14 χρόνια στενού τους περνούν οι άλλοτε στενοί συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 
 Μετά τις τηλεοπτικές «απολογίες» και τη συνεχή προσπάθεια να πείσουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό τόσο για την τριετή δικαστική του εμπλοκή μετά τη μήνυση της γυναίκας- θύματός του, τις δηλώσεις ότι θα συμπαρασταθούν στην κοπέλα, αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε αγωγή σε βάρος του: Ζητούν την αποκατάσταση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι ως πρόσωπα, όσο και το τηλεοπτικό τους προϊόν.

Οι τρεις του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης έχουν περιέλθει σε ιδιαίτερα δεινή θέση μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αφού υποχρεώθηκαν σε εξηγήσεις «γιατί έβαλαν αυτόν άνθρωπο στα σπίτια όλων», αναγκάστηκαν να πουν πρόωρο αντίο στο τηλεοπτικό κοινό εν μέσω θύελλας αντιδράσεων, αλλά παρά τις προσπάθειές τους, οι χρήστες των social media εξακολουθούν να διατυπώνουν την πεποίθηση ότι δεν ήταν δυνατό να γνώριζαν ότι λειτουργούσε παρενοχλητικά προς τις γυναίκες ο στενός τους συνεργάτης- άλλωστε αυτό επιβεβαίωσε η καταγγελία πρώην εργαζόμενης στην τηλεοπτική παραγωγή. 

Σήμερα έκαναν το επόμενο βήμα στη διαδικασία του «απεταξάμην», καταθέτοντας την αγωγή σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.