Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας: Η επίσημη αποβολή και η σιγουριά για δικαίωση



Η Super League 2 απέβαλε τον Αλμωπό από το πρωτάθλημα, αλλά στην Αριδαία ελπίζουν σε… επάνοδο.

Επίσημα εκτός Super League 2 τέθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας, καθώς κοινοποιήθηκε η απόφαση της ΕΕΑ της διοργανώτριας. Η ΕΕΑ μετά από έλεγχο στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ βρήκε κάποιες ασυμφωνίες και απέβαλε την ομάδα από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αριδαίας πάντως εκφράζει τη σιγουριά της για δικαίωση, αξιοποιώντας τα ένδικα μέσα.

Η απόφαση της Super League 2: «Με έγγραφο της Ε.Ε.Α. μας γνωστοποιήθηκε η από 14/12/21 απόφαση της επιτροπής, με την οποία ανακλήθηκε το χορηγηθέν πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ3 του Ν4809/21, η ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 αποβάλλεται από το πρωτάθλημα Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ καθησυχάζει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και δηλώνει ότι θα δικαιωθεί αξιοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεση της».

Σύντομα θα μάθει ο φίλαθλος κόσμος της Αριδαίας την "τύχη" της ένστασης της απόφασης αυτής. Πάντως το παιχνίδι της κυριακής με την Νίκη βόλου μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.