Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήριο Δημόσιου ΙΕΚ ΑριδαίαςΑπευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον καλό φίλο κ.Δημήτρη Σπυριάδη, αλλά και στον ιδιοκτήτη του γνωστού Καφέ-Ζαχαροπλαστείου Ζιλή κ .Γ.Λεμονίδη. στο Λουτράκι για την ευγενική παραχώρηση του εργαστηρίου προκειμένου τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής. να διεξάγονται σε έναν άρτιο επαγγελματικό χώρο

Με την συνεργασία αυτή ο ιδιωτικός τομέας για μια κόμη φορά στέκεται δίπλα μας, δίπλα σε έναν Δημόσιο Εκπαιδευτικό Οργανισμό που καταρτίζει τους Αυριανούς Επαγγελματίες που θα στελεχώσουν, φορείς υπηρεσίες και εμπορικά καταστήματα πολυάριθμων ειδικοτήτων.

Για εμάς στο Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας αυτή η κίνηση έχει διπλή αξία υπό το ασφυκτικό πλάισιο που έχει δημιουργήσει η πανδημία, ενώ μας δίνει κουράγιο διότι οι όποιες ελλείψεις σε υποδομές αμβλύνονται από τέτοιες συνεργασίες, παρέχοντάς μας χρόνο για να διεκδικήσουμε τις δικές μας υποδομές που θα μας καταστήσουν ανεξάρτητους στην Εκπαιδευτική διαδικασία.

Με τιμή
Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας
Γιόρτσος Α. Γεώργιος


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.