Νέα μέτρα: Μάσκες παντού και αναστολή εορταστικών εκδηλώσεων εισηγούνται οι ειδικοί
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε προαναγγείλει πως έρχονται νέα μέτρα με στόχο την ανάσχεση της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, με την επιτροπή των Ειδικών να συνεδριάζει και τα πράγματα να κινούνται… ολοταχώς προς αυτή την εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι ειδικοί εισηγούνται τα νέα μέτρα να περιλαμβάνουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας… παντού, αλλά και την αναστολή των μαζικών εορταστικών εκδηλώσεων.
Επίσης εισηγούνται να γίνονται χωρίς κόσμο τα παιχνίδια στα γήπεδα.
Όλα αυτά την ώρα που ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης επανέλαβε στον «αέρα» του Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, την εισήγησή του για lockdown… χθες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν ήταν γιορτές θα έπρεπε να πάρουμε μέτρα αύριο»
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.