Τελευταία Νέα:

Δημοσίευμα – ΣΟΚ στη Σερβία: «Το Λαμία – ΑΕΚ θα έρθει 0-2»


Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τη Λαμία εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική της Superleague και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους 9 βαθμούς. 
Η Ένωση πήρε το τρίποντο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο 2022. Ένα τρίποντο που για πολλούς θεωρούνταν δεδομένο βέβαια. Ακόμη και για τους Σέρβους.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «novosti.rs», κυκλοφόρησε ένα απίστευτο δημοσίευμα που προέβλεψε ότι το ματς των κιτρινόμαυρων με τη Λαμία για τη Superleague θα έρθει 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, προτού ξεκινήσει το ματς. Όπως και έγινε, με τον Λιβάι Γκαρσία να ανοίγει το σκορ στο 29ο λεπτό και τον Άμραμπατ να είναι αυτός που στο 87′ έγραψε το 2-0.

Όσον αφορά το δημοσίευμα από τη Σερβία, πρόκειται για tipster που δίνει συχνά πυκνά προβλέψεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι προέβλεψε και το τελικό σκορ του χθεσινού ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, εξηγώντας και τους λόγους που δίνει το σημείο αυτό. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται και ότι η Λαμία είναι σαν τον Ιωνικό όποτε παίζει με την ΑΕΚ, αφού συνήθως η Ένωση εύκολα ή δύσκολα παίρνει τρίποντο απέναντι σε αυτές τις ομάδες, όπως ακριβώς έκανε πριν δυο αγωνιστικές με την ομάδα της Νίκαιας.

«Η Λαμία είναι όπως και ο Ιωνικός όταν αγωνίζεται με την ΑΕΚ. Το φαβορί από την Αθήνα συνήθως δεν… κολλάει κόντρα σε αυτούς. Τα τρία τελευταία ματς, από τα οποία το ένα ήταν φιλικό, η ΑΕΚ βρήκε τη λύση με το ελάχιστο (1-0) κόντρα στη Λαμία. Το ίδιο αποτέλεσμα ήταν και με τον Ιωνικό, πριν δύο αγωνιστικές. Το «διπλό» σε αυτό το παιχνίδι, μαζί με μικρό αριθμό γκολ, είναι η δεύτερη επιλογή μου, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόβλεψη για το ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ, με τη «μαντεψιά» να είναι τουλάχιστον ακριβής από τους Σέρβους.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.