Τελευταία Νέα:

Πέθανε ανεμβολίαστος ιερέας σε ηλικία 41 ετών στο Αγρίνιο


Πέθανε από κορονοϊό σε ηλικία ο ιερέας από το Αγρίνιο Γεώργιος Λαζούρας, που νοσηλευόταν σε κλινική covid.
Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο πατήρ Γεώργιος καταγόταν από τη Νέα Αβόρανη, υπηρέτησε στην Αγία Τριάδα Αγρινίου και διατέλεσε για περίπου ενάμιση χρόνο εφημέριος στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας ήταν ανεμβολίαστος κατά του κορονοϊού.

Ο Γεώργιος Λαζούρας το καλοκαίρι του 2020 τοποθετήθηκε ως νέος ιερέας στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Οχθίων και πρόσφατα τοποθετήθηκε ως εφημέριος στο Αγγελόκαστρο, όπου οι πιστοί δηλώνουν σοκαρισμένοι από το άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

Σημειώνεται ότι ο ιερέας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Είχε νοσήσει με κορονοϊό και αρχικά είχε μεταφερθεί στην κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου και διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου ο πατήρ Γεώργιος Λαζούρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.