Τελευταία Νέα:

“Καμπάνες” σε bar σε Πέλλα και Ημαθία για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊόΤσουχτερά πρόστιμα θα πληρώσουν ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Ημαθία και Πέλλα που παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο και «λουκέτο» για 15 ημέρες σε bar στην Ημαθία για χρήση μουσικής, παρά την απαγόρευση.

Επίσης, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πέλλα θα πληρώσει 5.000 ευρώ για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικό για τον κορωνοϊό. Στο κατάστημα επιβλήθηκε «λουκέτο» 15 ημερών.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων, πέντε παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτες οχημάτων και μία παράβαση των 300 ευρώ σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στην Κ. Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης), βεβαιώθηκαν 26 πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.