Τελευταία Νέα:

Συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου άρδευσης σε οικισμούς του Δήμου Αλμωπίας


Την έγκριση μελέτης για επέκταση των δικτύων άρδευσης συνολικού μήκους 3,8 χλμ,  υπερψήφισε η Οικονομική Επιτροπή, έργο προϋπολογισμού 102.000€. Η συγκεκριμένη μελέτη αφορά στις επεκτάσεις – βελτιώσεις του δικτύου άρδευσης στα αγροκτήματα του Δήμου Αλμωπίας. 

Αναφορικά με την Δ.Ε. Αριδαίας θα κατασκευαστεί αρδευτικό δίκτυο στον οικισμό Υδραίας (περιοχή Μποβούτ), στην Αριδαίας (περιοχή Ντάρεβιτς) και στους Προμάχους (περιοχή Αρβινίκ). Αντίστοιχα για την Δ.Ε. Εξαπλατάνου θα γίνει επέκταση αρδευτικού δικτύου στις Τ.Κ. Κωνσταντίας(Ά ποτιστικά), Ίδας (περιοχές Οριζάρια και Τούμπα) και Μηλιάς (ΑΞ Συκιές).

Συγκεκριμένα θα γίνει επέκταση αρδευτικού σωληνωτού δικτύου με σωλήνες από PVC ονομαστικής διαμέτρου D140 mm, ονομαστικής πίεσης 10 Αtm, συνολικού μήκους 3,820 μέτρων καθώς και η τοποθέτηση όλων των απαιτούμενων αρδευτικών διατάξεων για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών των ανωτέρω περιοχών.

Η Οικονομική Επιτροπή υπερψήφισε την μελέτη του έργου προϋπολογισμού 102.000€ . Η επέκτασή του αρδευτικού δικτύου και η κατασκευή υποδομών που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας, αποτελούν στόχο της Δημοτικής αρχής για την ενίσχυση του αγροτικού κόσμου του Δήμου μας.

 
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.