Τελευταία Νέα:

Κλείσιμο γνωστού καφέ στην Αριδαία μετά από έλεγχο πιστοποιητικών



Στη σύλληψη ενός ατόμου που μπήκε σε καφετερία στην Αριδαία με πιστοποιητικό άλλου προσώπου, λόγω ίδιου επιθέτου , προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές.
Επιπλέον, στον πελάτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη τους καταστήματος. Μάλιστα το μαγαζί σφραγίστηκε για 15 ημέρες.

Πρόστιμα και συλλήψεις σημειώθηκαν και σε Ημαθία και Πιερία για παραβίαση των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στην Πιερία συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ πρόστιμο αλλά και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Στην Ημαθία επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για χρήση μουσικής.

Βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων και 15 πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, πλην Θεσσαλονίκης.
















thestival.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.