Τελευταία Νέα:

Σχολεία – Τρεις αλλαγές για την επιστροφή την ΔευτέραΤα νέα πρωτόκολλα με βάση τα οποία θα επιστρέψουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων στα σχολεία, ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως δήλωσε:

«Τα σχολεία θα λειτουργησουην κανονικά τη Δευτέρα. Έχουμνε τονίσει τη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη δια ζώσης λειτουργία.

Με μάσκα, καθημερινούς ελέγχους και τα σχολεία να εφαρμόζουν κανόνες.

Η επικαιροποίηση συνίσταται στην εντατικοποίηση των ελέγχων.

Τρεις βασικές προσαρμοσγές

1)Ένα επιπλέον self test για την πρώτη εβδομάφδα 10-15 Ιανοιυαρίου. Τρία δωρεάν self test.

2)Τα δωρεάν 2 εβδομαδιαία self test θα διθενεργούνται και από τους εμβολιασμένους μαθητ΄λες και απο τους εμβολιασμένους καθηγητές

3)Σε περίπτωση κρούσματος, φεύγουμε από τη λογική του7 σταυρού. Αυξημένος3 έλεγχος σε όλο το τμήμα. Όλοι οι ανεμβολίαστοι μαθητές θακάνμουν δύο ραπιντ και ένα σελφ τεστ, συν τα δύο σελφ τεστ στάνταρ. Οι εμβολιασμένοι τρία σελφτ τεστ σε μία εβδομάδα. Οι εκπαιδευτικοί το ίδιο.

Η ακύρωση των εκδρομών και όσες αποφάσεις έχουν ληφθεί, ισχύουν κανονικά.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.