Τελευταία Νέα:

Φώτο: Ο ΠΑΣ Ξιφιανής έκοψε την Βασιλόπιτα - Ήταν όλοι εκεί


Σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα στο Cafe Venture Bar στου «Βένου»  πραγματοποιήθηκε το βράδι της Πέμπτης η κοπή της βασιλόπιτας του Π.Α.Σ Ξιφιανής παρουσία του προέδρου Δερμετζόγλου Χρήστου των μελών του ΔΣ και των ποδοσφαιριστών της ομάδος του Π.Α.Σ αλλά και επίσημοι καλεσμένοι όπως ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιαννίδης και ο γνωστός φίλαθλος του ΠΑΣ Αντώνης Καραμαριάς.
Όπως κατέγραψε το Almopia24 οι κιτρινόμαυροι αντάλλαξαν ευχές για υγεία στους ποδοσφαιριστές και σε όλα τα μέλη του σωματείου, ευχόμενοι δε και στοχεύοντας με την πλήρη στήριξη της διοίκησης, σε μία αξιοπρεπή συνέχεια στο πρωτάθλημα για την φετινή ποδοσφαιρική  περίοδο.



Ένας στόχος που αν επιτευχθεί όπως επισημάνθηκε είναι η άνοδος που θα δώσει χαρά και ικανοποίηση στην προσπάθεια που κατέβαλαν  φέτος τόσο τα μέλη της διοίκησης και το έμψυχο δυναμικό που επιλέχτηκε ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα συνεπής στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα της κοπής της βασιλόπιτας του Π.Α.Σ ήταν και οι δύο τυχεροί της βραδιάς αφού σε όποιον έπεφτε το φλουρί θα είχε extra πρίμ 50€ και μια φιάλη δώρο από το Cafe Venture αλλά και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μετά από κλήρωση θα επερνε και αυτός 50€ και μια φιάλη δώρο απο το Cafe Venture.

Το φλουρί έπεσε στον έμπειρο αμυντικό Αλέξη Αθανασιάδη αλλά και μετά από την κλήρωση τυχερός αναδείχτηκε ο Άκης Μονογενίδης.
























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.