Τελευταία Νέα:

Βέσκος Δημήτριος : Θα είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος Δ.Σ Αλμωπίας;



Αύριο Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει μετά από πάρα πολύ καιρό το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Εκλογή μελών Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής».
Όπως είναι φυσικό στην πολιτική όταν πρόκειται για γεγονός που υπόκειται σε ψηφοφορία κυκλοφορούν σενάρια , είτε επιστημονικής φαντασίας , είτε με την μέθοδο της ελεγχόμενης διαρροής και κάποιες φορές χωρίς πολιτικά επιχειρήματα.

Ένα τέτοιο σενάριο κυκλοφορεί στον δήμο Αλμωπίας για την εκλογή του νέου προέδρου δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει αύριο.

Το σενάριο λέει: ότι στην θέση του προέδρου δημοτικού συμβουλίου που ήταν ο κ. Βέσκος Δημήτριος  θα προταθεί ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάντσης , όπου την θέση του ως Αντιδήμαρχος θα δοθεί στον κ. Αναστασιάση και ο κ. Βέσκος θα αναλάβει πρόεδρος ή αντιπρόεδρος των Λουτρών Αλμωπίας.

Όλα αυτά λοιπόν μετά από πληροφορίες μας είναι ΣΕΝΑΡΙΑ επιστημονικής φαντασίας που κάποιοι διαρρέουν ίσως για να μην κυλήσει ομαλά η αυριανή ειδική συνεδρίαση.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Βέσκο και τον ρωτήσαμε για την αυριανή υποψηφιότητα του ,  η απάντηση  ήταν ξεκάθαρη : " αύριο θα είμαι και πάλι υποψήφιος για πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από την παράταξη του κ. Μπάτση" μας ανέφερε χαρακτηριστικά.



Οπότε αύριο στην ειδική συνεδρίαση δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις ως προς τον Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου , αλλά θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων από τους υπόλοιπους συνδυασμούς στην Οικονομική επιτροπή και στην επιτροπή ποιότητας ζωής.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.