Τελευταία Νέα:

Θ. Τζάκρη - Αναφορά στη Βουλή για την ενίσχυση του ΕΛΤΑ ΑριδαίαςΗ Βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε ως Αναφορά προς τον ΥπουργόΨηφιακής Διακυβέρνησηςεπιστολήτου Εμπορικού- Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αριδαίαςμε την οποία ζητά την ενίσχυση του τοπικού καταστήματος ΕΛΤΑ με επιπλέον διανομέα.

Στο εν λόγω κατάστημα  εργάζεται μόνο ένας διανομέας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής και αρκετές συναλλαγές να καθίστανται εκπρόθεσμες. Για το θέμα αυτό η κ.Τζάκρη έχει καταθέσει και ερώτηση στην Βουλή.Σύμφωνα με τον Εμπορικό- Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό Συλλόγο Αριδαίας, η πόλη της Αριδαίας αριθμεί πάνω από 7000 κατοίκους και πάνω από 350 επιχειρήσεις και είναι πολύ σημαντικό το κατάστημα ΕΛΤΑ Αριδαίας να ενισχυθεί με έναν ακόμη διανομέα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και η επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής αλλά και να ενισχυθεί το κύρος των ΕΛΤΑ που αποτελούν το βασικό πάροχο ταχυδρομικών υπηρεσιών στη χώρα.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.