Τελευταία Νέα:

Το νέο προεδρείο του ΔΣ Αλμωπίας και της οικονομικής επιτροπής - Τι ανέφερε ο πρόεδρος Δ. Βέσκος




ΒΕΣΚΟΣ: Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο και τη διοικούσα παράταξη που με πρότειναν ομόφωνα. 
Αισθάνομαι συγκινημένος που με επανεκλέξατε παμψηφεί, έχω ζήσει πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση σχεδόν 40, κάθε φορά είναι λίγο διαφορετικά, είναι κάτι που έχω αγαπήσει από μικρός. Έχω μέσα στην ψυχή μου την προσφορά, κάποια στάνταρ στον τρόπο που λειτουργώ αλλά πάντα βελτιώνεσαι. Ευχαριστώ πολύ και πάλι μέσα από την καρδιά μου.

Το νέο Προεδρείο του Δ.Σ. Αλμωπίας
Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας εκλέχθηκε ο Δημήτρης Βέσκος, ο οποίος προτάθηκε από την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη!

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε Γεωργία Αμπάρη που προέρχεται από την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου.

Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας εκλέχθηκε ο Χρήστος Νιβουρλής που εκπροσωπεί την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου. 

 Οικονομική Επιτροπή:

Αυτοδίκαια πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης. Μέλη: Δημήτρης Βέσκος,  Γιάννης Κετικίδης,  Γιάννης Σέλκος  (από την πλειοψηφούσα παράταξη) και Σάκης Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Μπίνος, Νίκος Παρούτογλου  (από την αντιπολίτευση) όπου αντικατέστησε τον κ. Τσάνταλη



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.