Τελευταία Νέα:

Έκτακτη ενημέρωση για την επαναλειτουργία των Σχολικών Μονάδων Αλμωπίας



Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας, ότι έπειτα από τις ελλείψεις των self-tests, που παρουσιάστηκαν στα φαρμακεία, προχώρησε, μέσω των Σχολικών Επιτροπών, στην προμήθεια 1000 self-tests, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις, ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων αύριο Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.
Επίσης, μέσω της Πολιτικής Προστασίας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, επιδόθηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το οποίο έχει οριστεί ως κέντρο διανομής self-tests, 564 self-tests, για τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Αλμωπίας, από το οποίο θα παραλάβουν οι Διευθυντές-Προϊστάμενοι των Σχολικών Μονάδων, την ποσότητα που απαιτείται για τα κενά που θα προκύψουν.

Σύμφωνα, με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, όποιος γονιός, μαθητής ή εκπαιδευτικός δεν κατάφερε να προμηθευτεί self-test θα μπορεί να προσέρχεται στο σχολείο από τις 7 το πρωί.

Επισημαίνουμε ότι για την αποφυγή προβλημάτων, όσοι διαθέτουν κάποιο self-test, σε απόθεμα, να διενεργήσουν τον έλεγχο από τα ήδη υπάρχοντα και όταν μεταβούν στο σχολείο θα παραλάβουν την ποσότητα που δεν βρήκαν στα φαρμακεία.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.