Τελευταία Νέα:

Νέος Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας ο κ. Συλλέκτης Γεώργιος


Νέος πρόεδρος στην ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας ορίστηκε από τον δήμαρχο κ. Μπάτση ο κ. Συλλέκτης Γεώργιος ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του και κουμπάρος του Δημάρχου.
Ο ορισμός αυτός προκάλεσε σχόλια από την κ. Αμπάρη λέγοντας ότι το νόμιμο πρέπει να είναι και ηθικό και θα έπρεπε να γίνει συζήτηση για να πάρει την θέση εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και όχι μη εκλεγμένος αν και το δικαίωμα αυτό του το δίνει ο νόμος.

Κριτική στον ορισμό αυτό έφερε ο κ. Γεωργίου ,ο κ. Ασβεστόπουλος και ο κ. Μπίνος.

Ο κ. δήμαρχος δικαιολόγησε την επιλογή του λέγοντας ότι θα μπορούσε να κάνει πρόεδρο άτομο από άλλον συνδυασμό αλλά δεν θέλει να τον μικρύνει και διάλεξε τον κ. Συλλέκτη λόγω του ήπιου χαρακτήρα του. 

Ο κ. Προκοπίδης αντέδρασε λέγοντας ότι αυτό που κάνει είναι ανήθικο και θα πρέπει να αναφέρει με ποιους συνομιλεί.


Σε σύντομη δήλωση προέβη ο νέος πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιώργος Συλλέκτης. "Ως νέος πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, προτείνοντας με για αυτή την θέση. Δεσμεύομαι απέναντι του όπως και απέναντι σε όλους τους δημότες της Αλμωπίας να προσφέρω και να βοηθήσω από την θέση του προέδρου έτσι ώστε να αναδειχθεί με το καλύτερο τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας. Παράλληλα θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την διατήρηση της πολιτισμικής και πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας. Σας ευχαριστώ. "


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.