Τελευταία Νέα:

Super League 2: Φώτο - Απρόοπτο με τον πάγκο στην Αριδαία



Ο δυνατός αέρας έριξε τον πάγκο στο παιχνίδι του Αλμωπού με τον ΠΑΟΚ Β.
Από τους δυνατούς ανέμους που επικρατούν στην Αριδαία, υπήρξε απρόοπτο με τον πάγκο στην αναμέτρηση του Αλμωπού με τον ΠΑΟΚ Β.

Λίγο πριν το πρώτο γκολ του δικέφαλου, ο αέρας μετακίνησε και έριξε τον πάγκο με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να προσπαθούν να τον βάλουν στη θέση του.

Ο Γιώργος Κούτσιας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του ΠΑΟΚ Β’. Χάρη σ' ένα δικό του γκολ κι άλλο ένα από τον Ζήση Χατζηστραβό οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από την Αριδαία επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Αλμωπού.

Το ματς ήταν υπόθεση δύο λεπτών για τον επιθετικό του «Δικεφάλου». Ο Ζήσης Χατζηστραβός στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ (0-1) και δύο αργότερα ο Γιώργος Κούτσιας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα του Αλμωπού, Παϊτέρη, γράφοντας το 0-2.

Remaining Time 0:00
 
Advertisement

Με τελικό εκφραστή τον Κούτσια ο ΠΑΟΚ Β’ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο ένα τέρμα στο 30ο λεπτό, με την εικόνα της αναμέτρησης να αλλάζει στο β’ μέρος. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57’ σε 1-2, με τον Ρόβα να σκοράρει μετά τη λανθασμένη εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου», Μπουργάνη, πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν σ’ ένα δεύτερο τέρμα.

Η πιο μεγάλη στιγμή για τον Αλμωπό ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσαούση να διώχνει πάνω στη γραμμή και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται, θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή

Διαιτητής: Βασίλης Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης, Σέχου, Γιαλαμούδης, Πρίκας, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Κολλάρας, Γιουκούδης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας (46’ Τζίμας), Χατζηστραβός (92’ Τσοπούρογλου), Κούτσιας (66’ Πανίδης), Τσαούσης, Γκορντεζιάνι (46’ Μελετίδης)

Δείτε τις φωτογραφίες:






@Photo credits: INTIME


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.