Τελευταία Νέα:

Σύγχρονη «Μήδεια» : Σκότωσε το 7χρονο αγοράκι της και για 5 χρόνια το έκρυβε στη βεράντα της!


Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται αυτή την ώρα στην Κυψέλη. Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, μητέρα «Μήδεια» δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.
Σήμερα, πριν λίγη ώρα, συνελήφθη η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός εραστής της, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

«Εδώ και 2-3 μέρες άντρες της Ασφάλειας παρακολουθούσαν το διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι. Σήμερα 6-7 άτομα ήρθαν από εδώ, έψαξαν το διαμέρισμα και μετά τους συνέλαβαν. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Το ζευγάρι έμενε εδώ περίπου έναν χρόνο», λέει χαρακτηριστικά γείτονας του ζευγαριού.




Η φρικαλέα ιστορία, ξεκινάει πέντε χρόνια πριν.

Όταν το 7χρονο αγοράκι εξαφανίστηκε, η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, ο πρώην σύζυγος της στην Πολωνία. Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και όταν διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη και πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα και τον σύντροφο της.

Οι δράστες έχουν ομολογήσει.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.