Τελευταία Νέα:

Φώτο: Έρχονται παρεμβάσεις σε δρόμους στην Αριδαία - Εξυπηρετούν ή Ταλαιπωρούν;



Στο δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αλμωπίας που συνεδρίασε χθες παρουσιάστηκε μελέτη της Τεχνικής υπηρεσίας για μονοδρομήσεις και παρεμβάσεις στην πόλη της Αριδαίας.
Ποιο συγκεκριμένα η πρόσβαση προς την Ανατολική Αλμωπία από την Αθανασίου Διάκου πλέον δεν θα είναι εφικτή. Θα πρέπει να στρίψει ο οδηγός αριστερά στην Λοχαγού Πασσίά να στρίψει στην Κολοκοτρώνη και μέσω ης 4ης Νοεμβρίου να βγει στην Λεωφόρο Ξενιτίδη και να στρίψει προς Ανατολική Αλμωπία όπως θα δείτε στον Χάρτη.



Ερώτημα1. Τι θα γίνει τις Πέμπτες όπου υπάρχει Λαϊκή και η Λοχαγού Πασιά και η Κολοκοτρώνη είναι κλειστές λόγω Λαϊκής , τι ανακατεύθυνση θα υπάρχει;

Η κίνηση θα λοιπόν θα πέσει στην Κολοκοτρώνη και στην 4η Νοεμβρίου όπου παραθέτουμε σημερινές φωτογραφίες για την κίνηση που επικρατεί στην οδό αυτή ημέρα Τρίτη , φαινόμενο που είναι καθημερινό πόσο μάλλον αν κατευθυνθεί όλη η κίνηση σε αυτήν την μικρή οδό. 

Επιπλέον πρέπει να υπολογίσουμε και την κίνηση όπου θα έρχεται στην 4η Νοεμβρίου όταν θα κλείνει ο πεζόδρομος στο ύψος του καφέ Αερικό.

Επιπλέον όπως θα δείτε και στις Φωτογραφίες ο δρόμος της 4ης Νοεμβρίου όπως και η Κολοκοτρώνη η ασφαλτόστρωση είναι σε κακά χάλια.

Η 4η Νοεμβρίου σε απλή καθημερινή κίνηση.




Η Κολοκοτρώνη όπου θα έρχονται τα αυτοκίνητα από την Λοχαγού Πασιά


Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Θα επανέλθουμε και για την είσοδο της πόλης από την Ανατολική Αλμωπία



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.