Τελευταία Νέα:

Δωρεά υλικού από το Δήμο Αλμωπίας στο Χαμόγελο του Παιδιού


Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Γιάντση Δημήτριο(Κοινωνικής Πολιτικής) και Νάνου Πολυξένη (Καθαριότητας, Συντήρησης Πρασίνου& Ανακύκλωσης) προέβησαν σε μια κίνηση αγάπης.

Μέσα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται σε κάθε τμήμα του Δήμου, έγινε διαλογή των κλινοσκεπασμάτων των παιδικών σταθμών, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται και με τη συνδρομή του προσωπικού του Εργοταξίου, μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ζεστασιά στα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, εδώ και 25 χρόνια έχει βρεθεί δίπλα σε περισσότερα από 1.700.000 Παιδιά που έχουν χρειαστεί τη βοήθειά του. Η Εθνική Γραμμή SOS για τα Παιδιά 1056 λειτουργεί 24 ώρες, 365 ημέρες το

χρόνο. Ο Δήμος Αλμωπίας, στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε αντίστοιχη προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχειας και εξάλειψης της βίας και ανάλογες δράσεις θα εκπονούνται όλο και πιο συχνά.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.