Τελευταία Νέα:

Ενημέρωση Δημάρχου Αλμωπίας σχετικά με τα προβλήματα από την κακοκαιρία


Μεγάλα προβλήματα προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα από τους δυνατούς ανέμους δημιουργήθηκαν στο Δήμο Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα παρουσιαστήκαν προβλήματα στην πόλη της Αριδαίας καθώς ξεριζώθηκαν δεκάδες δέντρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο σύνολο του Δήμου μας.

Ακόμη υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, είχαμε πτώσεις στύλων της ΔΕΗ, φωτιά σε κατοικία στον οικισμό Ροδωνιάς, μεγάλης έκτασης ζημιές στα αγροκτήματα σπαραγγιών και γενικά μεγάλα προβλήματα από τις μετακινήσεις των κάδων απορριμμάτων. Τα συνεργεία του Δήμου, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, η ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΥΑ, φίλοι ιδιώτες υλοτόμοι καθώς και απλοί πολίτες συμμετέχουν ακόμα και τώρα στο κάλεσμα μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Επίσης έχουμε προβλήματα από πτώσεις δέντρων και σε κοιμητήρια της περιοχής καθώς και σε σχολικές μονάδες.

Απευθύνω έκκληση στους δημότες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.