Τελευταία Νέα:

«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τη μητέρα» λέει ο κουμπάρος της για τον Θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα




Αίσθηση προκαλούν οι αναφορές που έκανε ο κουμπάρος του ζευγαριού στην Πάτρα, την ώρα που οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας…
Είναι ένας από τους ανθρώπους που ζούσαν στην Πάτρα το ζευγάρι, που έχασε μέσα σε 33 μήνες και τα τρία παιδιά του. Ένας στενός φίλος του 30χρονου πατέρα που έγινε κουμπάρος του. Όπως λέει μέσω εκείνου γνώρισε την 33χρονη μητέρα και την έβλεπε όλους αυτούς τους μήνες, που τα παιδιά της έσβηναν το ένα μετά το άλλο. Αφού τονίζει πως δεν πιστεύει οι γονείς να έχουν παίξει ρόλο σε αυτούς τους θανάτους, τονίζει με νόημα, πως το χέρι του στη φωτιά το βάζει μόνο για τον 30χρονο και όχι για τη γυναίκα του.

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε πως βίωσε πολύ έντονα το πρόβλημα της υγείας της μικρής Τζωρτζίνας. «Ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον πατέρα εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της. Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι».

«Εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου, ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Μέσω του Μάνου γνωρίστηκα με τη Ρούλα». Για το πως ήταν με τις μικρές η μητέρα, ο κουμπάρος του ζευγαριού λέει ότι: «τα παιδιά της τα αγαπούσε. Μια χαρά τα πρόσεχε και τα πήγαινε στο σχολείο και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες. Εγώ μέχρι και τώρα που διαβάζω διάφορα, δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι. Δηλαδή αν αποδειχθεί ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα»

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάνος: «δεν θέλει να πιστέψει ότι η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι η γυναίκα του. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Είναι αυτό που λένε όλοι ότι συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ σαν πόνο. Αυτό μου έκανε λίγο εντύπωση. Οτι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη.»














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.