Τελευταία Νέα:

Δύο νέα έργα κατασκευής και βελτίωσης υποδομών υλοποιούνται στο Δήμο Αλμωπίας


Δύο νέα έργα, τα οποία θα εκσυγχρονίσουν τις υποδομές δύο διαφορετικών τομέων του Δήμου Αλμωπίας, θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.
Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η σύμβαση και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής, επισκευής και συντήρησης γηπέδων καλαθοσφαίρισης, αντισφαίρισης και πετοσφαίρισης στην Αριδαία και στους οικισμούς Πιπεριάς, Εξαπλατάνου και Προμάχων. Το έργο αφορά:
1)στην κατασκευή ενός μονού και δύο διπλών γηπέδων καθώς και στην συντήρηση οκτώ υφιστάμενων γηπέδων αντισφαίρισης για να καταστεί δυνατή η χρήση τους τόσο σε επίπεδο προπόνησης όσο και στη διεξαγωγή Διεθνών, Ευρωπαϊκών, Εθνικών και Τοπικών διοργανώσεων
2)στην κατασκευή ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης και στην συντήρηση τριών υφιστάμενων γηπέδων καλαθοσφαίρισης κι ενός πετοσφαίρισης.
Ο προϋπολογισμός του παρόντος έργου ανέρχεται στα 277.400€.
Ακόμη, προκηρύχθηκε το έργο αντιμετώπισης του φαινομένου της λειψυδρίας στην Τοπική Κοινότητα Σωσάνδρας, προϋπολογισμού 90.000€, το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Λόγω του ότι, το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης παρουσιάζει προβλήματα τα οποία συνοψίζονται σε θραύσεις παλαιότητας και η παρακολούθηση του δικτύου είναι αδύνατη καθώς δεν υπάρχου φρεάτια, θα κατασκευαστεί αγωγός εξωτερικού δικτύου 1,1 χλμ από HDPE κατάλληλης αντοχής και διαμέτρου καθώς και φρεάτια δικλείδων εκκένωσης και αερεξαγωγών σε κατάλληλα σημεία.
Με το έργο αυτό ενισχύονται οι υποδομές ύδρευσης στη κοινότητα Σωσάνδρας, με άλλες Κοινότητες να ακολουθούν.
Τα δύο παραπάνω έργα, αποτελούν ένα ακόμη βήμα προς την κατασκευή σύγχρονων υποδομών, οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.